Valiolla vellit housuissa

Selailin tässä päivänä muutamana vanhaa Soundi -lehteä ja silmiini sattui juttu keikabusseista. Meinasin kuolla nauruuni siinä kohdassa, kun juttu eteni käsittelemään Popedan keikkabussia. Bändi oli vahtanut kulkinetta ja keikkabusseilla kun tuppaa olemaan nimi, oli uusi auto ristitty hepiksi.

Ei tässä vielä mitään outoa ole, mutta kun bändi oli sopinut Valion kanssa jostain mainosdiilistä bussin kyljessä. Firma olisi mainostanut siinä kuulemma jotain terveysjuomaa.

Kun Valiolainen markkinointieunukki oli kullut ajoneuvon nimen (heppi) oli mainosdiili peruuntunut ennen kuin Mustajärvi ehti sanoa kissa. Osaapa olla munatonta meininkiä. Näin ei voi käydä missään muualla kuin suomessa… tai no ehkä kaksinaismoraalin armoitetussa kultamaassa, Pohjoisamerikan yhdysvalloissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s