Palontorjunta huippukunnossa – silti paloi

Satakunnan Kansa 18.7.2011

Suomen Kuitulevy Oy:n tehtaan tuotanto Porin Pihlavassa saatiin käynnistettyä uudelleen sunnuntaina puolen päivän aikaan. Tuotanto ehti olla pysähdyksissä runsaan vuorokauden perjantai-iltana sattuneen tulipalon vuoksi.

Kuitulevytehdas selvisi tulipalosta pienin vahingoin. Lyhyen tuotantokatkoksen lisäksi, vahingot ovat lähinnä sammutusvedestä johtuvia.

Tuotantojohtaja Marko Pakarisen mukaan tulipalo syttyi ilmeisesti, kun pieni levyn pala oli jäänyt kytemään kuljettimien väliin. Savua syntyi valtavasti, mutta itse tulipalo saatiin nopeasti sammutettua.

– Olemme vakuutusyhtiön kanssa hyvin määrätietoisesti kehittäneet palontorjuntaa. Meillä on kipinävahdit ja automaattinen sammutusjärjestelmä. Voisin väittää, että meidän palontorjuntamme on niin hyvällä tolalla kuin se vain voi olla, Pakarinen uskoo.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s