Vakuutuksia avaruusolioiden varalle

Pelkäätkö, että avaruusolennot sieppaavat sinut? Oletko nähnyt UFOn? Nyt voit hankkia vakuutuksen myös avaruusolentojen varalle. Näin kertoo maikkari:

Niin hullulta kuin se kuulostaakin, Newserin mukaan brittiläiset vakuutusyhtiöt ovat myyneet vakuutuksia 3 miljoonan dollarin arvosta avaruusolioiden varalle! Suurin osa ihmisistä hankkii henki-, auto- tai kotivakuutuksen, mutta halukkaille on tarjolla myös erikoisempia vakuutusvaihtoehtoja.

Neitsyt ja raskaana

Kolme skotlantilaista neitsyttä pelkäsi, että Jumala saattaisi hedelmöittää heidät. He päätyivät ottamaan vakuutuksen, joka maksaisi heille 1,5 miljoona dollaria, jos näin sattuisi käymään.

Arvokkaat rintakarvat

Nimettömänä pysyttelevä julkisuuden henkilö pyysi vakuutusyhtiötä vakuuttamaan hänen miehekkäät rintakarvansa 7 miljoonasta dollarista. Hän ei kuitenkaan ikinä tehnyt sopimusta.

Jättiläisrapu

Jättikokoinen japanilainen hämähäkkirapu aiheutti hämminkiä Birmingham Sea Life -merieläintarhassa. Henkilökunta vakuutti, että uusi asukki ei ollut vaarallinen, mutta otti kuitenkin 1,5 miljoonan dollarin arvoisen vakuutuksen siltä varalta, että vierailija kuolisi tai raadeltaisiin.

Thaimaan mellakat

Thaimaan mellakat huolestuttivat myös maan hallitusta. Turisteille onkin tarjolla vakuutuksia mellakoiden varalta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s