Suomessako vakuutukset kalliita?

Stara 3.6.2011:

 

Brittläinen teinipoika on saanut erikoisen tarjouksen autovakuutuksesta, sillä vakuutuksen hinta oli vuodessa 115 kertaa auton arvon verran. Vakuutettavana oli 750 euron arvoinen yksilitrainen Opel Corsa.

Berkshiressä asuva 18-vuotias Joe Chute etsi autolleen parasta vakuutustarjousta vakuutusyhtiöiden verkkosivuilta. First Central -vakuutusyhtiön nuorukaiselle antama tarjous oli 86.000 euroa vuodessa.

– Jos minulla olisi varaa maksaa tuollaisia summia, ei minun tarvitsisi edes ajaa autolla. Voisin palkata kuljettajan tai kulkea taksilla. Vakuutusyhtiöt rankaisevat minua ikäni ja asuinpaikkani vuoksi, Joe Chute kertoi The Sun -lehdelle.

Syynä uskomattomaan tarjoukseen pidetään sitä, että nuorukaisen kotikaupungissa on ennätysmäisen paljon vakuuttamattomia autoja. Vakuutusyhtiö kommentoi lehdelle, että poika ei sopinut heidän määrittelemäänsä asiakasprofiiliin. Lopulta Chute löysi toisesta vakuutusyhtiöstä itselleen autovakuutuksen, joka maksaa alle 3.000 euroa vuodessa.

Suomessa riittää sentään vajaa tonni vuodessa, jos on vähänkään bonuksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s